Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirke szárny
5 dkg vaj
4 ek mustár
2 ek citromlé
1 ek olaj
1 ek barna cukor
1 tk pirospaprika

bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és enyhén besózzuk őket. A vajat megolvasztjuk, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával összekeverjük, és addig melegítjük, amíg a cukor el nem olvad.
A szárnyakat megkenjük a masszával, majd olajozott tepsibe tesszük, és 25 perc alatt süssük ropogósra közepes lángon.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros hús » Mézes mustáros hús » Mustáros marhaszelet » Mustáros sertés szelet
» Uborkás mustáros csirke » Mustáros töltött pecsenye » Mustáros-gombás szelet » Mustáros-hagymás csirke
» Mustáros ananászsaláta » Mézes-mustáros pulyka » Mustáros husi » Mustáros szelet hagymával
» Mustáros tepsis tarja » Mustáros, mézes csirkecomb » Mustáros tonhal » Mézes, mustáros saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.