Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 soványabb friss bőrös csülök
1 fej hagyma
1 dl fehér bor
4 kanál mustár
só bors

Elkészítés:
A megtisztított csülköket megsózzuk és lábasba téve kevés vizet öntünk rá.Fedő alatt puhára pároljuk.Ha kell a vizet még pótoljuk.Ha megpuhult tűzálló tálba átrakjuk.A levébe beletesszük a hagymát hozzákeverjük a mustárt a bort és a borssal ízesítjük,felforraljuk.Ráöntjük a csülökre és saját levével locsolgatva pirosra sütjük.
Rizibizit,párolt zöldséget adhatubk mellé.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros karajszeletek » Erdélyi hagymás csülök » Savanyú bab csülökkel » Hagymás mustáros tarja
» Bugonyaleves csülökkel » Tárkonyos csülökleves » Vörösboros csülökgulyás » Almás-tormás csülök
» Mustáros uborkamártás » Mustáros marhaszelet » Római tálban sült csülök » Az igazi mézes-mustáros
» Mustáros sertéscomb » Uborkás mustáros csirke » Hagymás csülök » Mustáros-hagymás csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.