Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-Erős Pistás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Sertéskaraj
3-4 ek. mustár
1 ek. Erős Pista

Elkészítés:
A húst kb.: 1 cm vastagságúra szeletelem, egy kicsit kikloffolom.
A mustárt és az erős paprikát összekeverem.
Majd a húst belemártogatom a pácba.
Egy tálba teszem a hús szeleteket és öntök rá olajat.
Éjszakára hűtőbe teszem, másnap kevés olajban kisütöm.

Tanácsok:
Én házi Erős Pistával készítettem, nagyon finom lett.
A húst nem sózom be, mert az erőspaprika sós, túl sós lenne a hús. (mi nem szeretjük a sós kaját.)

Egyszerű és finom!


A receptet beküldte: Manóci12

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erős Pistás sajtos rúd » Kaukázusi saslik » Almás-szalonnás pecsenye » Sertéskaraj parasztosan
» Húsos malackák » Tolnai sváb pecsenye » Gombás alagút » Mexikói csirke 2.
» Kuruc pecsenye » Hátszín flamand módra » Csirkemáj máshogy » Baranyai sertéssült
» Rántott sertésmáj » Padlizsános csirke » Galyasági pecsenye » Burgonyás húspogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.