Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl napraforgó olaj
20 dkg sajt (reszelt)

Elkészítés:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba.
Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük.
Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bundás csirkecombok » Gombás csirkecomb » Töltött csirkecomb » Hagymás csirkecomb
» Hal pikáns mártásban » Pikáns csirkecomb. » Tejben sült csirkecomb » Rácos csirkecomb
» Dióban sült csirkecomb » Göngyölt csirkecombok » Gombás csirkecombok » Mustáros, mézes csirkecomb
» Töltött csirkecomb sajtal » Görög csirkecombok » Sült hal gombás mártásban » Csirke tárkonyos mártásban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.