Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros kacsamáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 vöröshagyma
3 ek olaj
2 ek liszt
majoránna

bors
2 ek mustár

Elkészítés:
A májakat lemossuk, leszárítjuk, majd borssal ízesítjük. Rákenjük a mustárt, és lisztbe hempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a májat, majoránnával fűszerezzük, majd lefedve pároljuk néhány percig. Utána megfordítjuk, és fedő nélkül sütjük tovább. Amikor kész, megsózzuk, majd sós burgonyával és salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros lencsesaláta » Mustáros, mézes csirkecomb » Mézes-mustáros pulyka » Kacsamáj leves
» Mustáros-szezámos pogácsa » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros csirkemell » Kacsamáj roueni mártáson
» Mustáros tonhal » Tejszínes mustáros karaj » Mustáros karajszeletek » Az igazi mézes-mustáros
» Mustáros apróhús » Mustáros csirkemellek » Mustáros karaj » Mustáros hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.