Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros meggyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg meggy, 2 dl kefir, 10 dkg dijoni mustár, 1 evőkanál almaecet, 1 teáskanál édesítőszer, 1 kávéskanál só

Elkészítés:
A meggyet feltesszük fél liter vízben főni, az almaecettel, az édesítőszerrel és sóval ízesítjük. Pár percig hagyjuk forrni. 1 dl levessel keverjük el a mustárt és a kefírt, majd adjuk a többihez, forraljuk össze, majd melegen tálaljuk.

Tanácsok:
Az Atkins-diétában is fogyasztható, Norbi Update-kód:1

Kalóriatartalom: 124,7 kcal
Zsírtartalom: 4 gramm

A receptet beküldte: Emoke77

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros karaj » Mustáros-tejfölös karaj » Mustáros sertéstarja » Mustáros májaskrém
» Tejfölös mustáros pecsenye » Vörösboros meggyleves » Fahéjas meggyleves » Meggyleves X.
» Mustáros csirkeszárnyak » Mustáros kacsamáj » Mustáros marhaszelet » Hideg-meggyleves
» Mustáros hús bundában » Mézes-mustáros tarja » Meggyleves » Az Én meggylevesem


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.