| Mustáros, mézes csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint) 1 teáskanál pirospaprika fél teáskanál só fél teáskanál őrölt bors 3 evőkanál méz 1 teáskanál mustár 6 gerezd fokhagyma 100 g liszt olaj Elkészítés: A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |