Tutireceptek.hu fejléc

Német fasírt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg darált hús
2 db tejben áztatott zsemle
2 db tojás
1 kis fej hagyma apróra vágva
2-3 evőkanál ketchup
só és bors ízlés szerint
1 kiskanál ételízesítő

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, aztán rudakat, vagy golyókat formázunk. Zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük.

Tanácsok:
A fasírt sokkal finomabb lesz, ha a sütés előtti este bekeverjük, és éjszakára a hűtőbe rakjuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: nikcii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fasírt paleo módon » Krumplifasírt » Almás fasírt » Török fasírt
» Gombás tojásfasírt » Egyszerű zöldségfasírt » Májfasírt » Tojás fasírt
» Zabpelyhes fasírt » Tofufasírt » Tojásfasírt Emyke módjára » Zabfasírt
» Gombás-cukkinis fasírt » Padlizsánfasírt zabpelyhes » Csípős sajtfasírt » Baconbe tekert fasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.