Tutireceptek.hu fejléc

Német krumpliskolbász recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 kg nyers krumpli,
1/2 kg hagyma,
80 dkg dagadó,
30 dkg főtt marhahús,
10 g törött fehérbors,
1 dkg szerecsendió,
majoranna,
kakukkfű,
borsikafű,
só.

Elkészítés:
A krumplit, a hagymát és a húsféléket húsdarálón ledaráljuk, sózzuk, fűszerezzük.
Jól összedolgozzuk és kolbászbélbe töltjük.
Két óráig 85 fokon abáljuk.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Német kalács » Német szelet » Német citromos süti: » Német szilvás pite
» Német sörleves » Német Almás » Német kakaós kuglóf » Német fasírt
» Rántott szelet ananásszal » Sertésborda hentes módra » Kínai csirke » Csípős sült csirke
» Bolgár lecsós csirkemell » Mecseki boros csülök » Currys kókuszos csirkemell » Slambuc bográcsban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.