Tutireceptek.hu fejléc

Nokedlis lecsó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
A lecsóhoz:
60 dkg zöldpaprika
60 dkg paradicsom
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors


A galuskához:
4 tojás
15-20 dkg liszt
1 evőkanál olaj


Elkészítés:
A karikákra vágott hagymát az olajban megfonnyasztjuk, majd beletesszük a felkarikázott paprikát. Rövid ideig pároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, és sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt készre pároljuk. A nokedlit a tojásokból annyi liszttel készítjük, hogy nokedliszaggatóval lehessen szaggatni. Forrásban levő olajos vízben megfőzzük a nokedlit, átszedjük a lecsóhoz, és a sütőben átforrósítjuk.

Tanácsok:
Nagyon egyszerű és nagyon finom!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 412 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós -csirkemáj » Tojásos-lecsós gomba » Kolbászos lecsó egyszerűen » Lecsós szelet a'la pemete
» Lecsós szendvics » Szalonnás lecsó » Lecsós rakott burgonya » Csirkemáj lecsósan
» Lecsósaláta » Vargányás lecsó bográcsban » Babos lecsó » Lecsó szójával
» Lecsós ponty » Cigány csirkés lecsó » Lecsós-boros sertéspörkölt » Debreceni baboslecsó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.