Tutireceptek.hu fejléc

Nyársalt bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg bárányhús
2 fej vöröshagyma
2 kk csombor
4 ek. olaj
6 db paradicsom
4 db paprika
ízlés szerint só

Elkészítés:
A bárányt 1 napra a hűtőben páclébe tesszük. (Pác: olaj, hagyma, csombor, só, bors.)
1 cm-es közökkel a nyársra húzzuk a húst felváltva a zöldségekkel, és olajjal megkenjük és parázson megsütjük.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egészben sült báránygerinc » Tárkonyos bárányragu leves » Bárányérmék roston » Sült báránygerinc
» Fokhagymás báránycomb » Bárányaprólék-leves » Baranyai sertéssült » Bárányrakottas
» Tárkonyos bárányleves » Üzbég bárány piláf » Baranyai kókuszos » Bárányleves
» Spanyol báránycomb » Húsvéti tárkonyos bárány » Paradicsomos bárány » Mézes báránygerinc.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.