Tutireceptek.hu fejléc

Nyers osztriga kapros, lime-os uborkaszósszal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kis uborka meghámozva, kimagozva, apróra vágva
3 evőkanál finomra vágott vöröshagyma
1 kicsi, erős csilipaprika kierezve, kimagozva, apróra vágva
1 teáskanál mustár
1 evőkanál finomra vágott kapor
3 evőkanál extra szűz olívaolaj
1 evőkanál frissen facsart lime-lé
1/2 teáskanál cukor
só és frissen őrölt bors ízlés szerint

Elkészítés:
Rozsdamentes acél tálban keverd el az olajat a cukorral, mustárral, kaporral és csilivel. Apránként add hozzá a lime levét, majd keverd bele a hagymát és az uborkát. Lefedve tedd hűtőbe 20 percre. Héjazd le az osztrigát, majd tegyél rá egy teáskanál uborkaszószt, mielőtt bekapod.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros rántott cukkini » Kapros- juhtúrós nokedli » Sült hal uborkaszósszal » Kapros sajtkoktél
» Nyers bejgli » Kapros burgonyaleves » Kapros hal » Kapros csirkemell
» Kapros cukkinikrém » Kuglóf (kenyérsütőben) » Nyers zöldségleves » Cibere - kenyérsütéshez
» Kapros juhtúrós lángos » Tejfölös-kapros gombaleves » Kapros harcsapaprikás » Kapros zöldbabfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.