Tutireceptek.hu fejléc

Olasz kávéfagyi recept

Kategória:
 Fagylaltok

Hozzávalók:
4 tojássárga
4 ek kristálycukor
2,5 dl presszókávé (4 ek cukorral édesítve)
2,5 dl tej
1 dl tejszín
1 vaníliarúd

Elkészítés:
A tejet 10 percig főzzük a vaníliával.
A tojássárgákat a 4 ek cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kávét és a forró tejet.
A krémet vízfürdő felett 15 percig főzzük.
Langyosan belekeverjük a habbá vert tejszínt.
Fagyasztóban 3-4 óra alatt kész. Időnként kivesszük és átkeverjük az állaga miatt.


A receptet beküldte: spatifillum


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» olaszos gönygyölt fasirt » Olasz tésztasaláta » Fűszeres olasz pulykatorta » Olasz citromlikőr
» Olasz szendvics másképpen » Olaszos rakott tészta » Olaszos göngyölt fasírt » Olasz krémes
» Olaszos-almás vadkacsamell » Olasz sült tészta » Arancini (olasz rizsgolyó) » Olasz egytálétel
» Olasz melegszendvics II. » Grillcsirke olaszosan » Rakott csirke olasz módra » Olasz pizzatészta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.