Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz tál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4 személyre:

50 dkg fusilli tészta (vagy kagyló, tollhegy, pillangó stb.)

1 csokor friss zsálya

1 fej hagyma

1 evőkanál olaj

2 konzerv darabolt paradicsom (á 400 g)

1 teáskanál méz

Elkészítés:
Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A zsályaleveleket lecsipkedjük a szárakról, megmossuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.


A tésztát sóval ízesített vízben nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük.
Amíg fő a tészta felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a zsályát, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a paradicsomot a levével együtt, felforraljuk, és kevergetve 1-2 percig rotyogtatjuk.
A mézzel, sóval, borssal ízesítjük.
Azonnal összekeverjük a tésztával.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz tésztasali » Olasz spagetti saláta » Olasz cukkíni » Grillcsirke olaszosan
» Olaszos csirkemell » Olasz egytálétel » Sertés tarja olaszosan » Olasz paradicsommártás
» Olasz csicseriborsó leves » Olasz sajtkrém » Olaszos göngyölt fasírt » Olasz kávéfagyi
» Olasz gesztenyekrém-leves » Tojáslepény olaszosan » Fejes saláta olaszosan » Olasz krémsajtleves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.