Tutireceptek.hu fejléc

Orosz csirkeleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 adag csirkeaprólék
1 adag vegyes leveszöldség
1 kis fej vöröshagyma,
1 közepes nagyságú cékla,
10 dkg savanyú káposzta,
1 közepes nagyságú krumpli,
1-2 dl tejföl,
1 evőkanál paradicsompüré,
1 csomag zöldpetrezselyem,
só,
bors.

Elkészítés:
A csirkeaprólékot megtisztítjuk, feldaraboljuk. Sós vízben félpuhára főzzük.
A zöldségeket megpucoljuk, gyufaszálnyi darabokra vágjuk.
A hagymát finomra vágjuk, a krumplit kis kockákra vágjuk.
A savanyú káposztát hideg vízben kissé kimossuk (hogy ne legyen olyan savanyú tőle a leves).
Az összes zöldséget az aprólékhoz adjuk.
Ha minden megpuhult, ízesítjük zöldpetrezselyemmel, sóval és borssal, majd hozzáadjuk a paradicsompürével elkevert tejfölt. A levest átforraljuk, forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marokkói csirkeleves » SUBA (orosz hidegtál) » Orosz limonádé » Oroszos hússaláta
» Nyári csirkeleves babbal » Oroszkrém torta II. » Orosz halsaláta » Orosz blini
» Almás csirkeleves » Orosz almás lepény » Orosz saláta » Spanyol csirkeleves
» Orosz jégkrém » Orosz húsleves » Mogyorószószos csirkemell » Orosz kocka


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.