| Ors-féle cigánypecsenye receptHúsételek Hozzávalók: sertéscomb fokhagyma só, bors, majoránna, pirospaprika olaj Elkészítés: A combot csíkokra vágom, és olajon a zúzott fokhagymával együtt megpirítom, mikor eléggé kifehéredett, kicsit leveszem a tűzről, amíg a sóval, borssal, majoránnával, és pirospaprikával összekeverem.Aztán mikor felengedtem vízzel - hogy majdnem ellepje - visszateszem a tűzre, és félfövésig fedő alatt puhítom. Akkor leveszem a fedőt és zsírjára sütöm.Addig, hogy kapjon egy kis színt. (eredeti recept szerint a húst szeletekre kell vágni, kiklopfolni, és megforgatni paprikás lisztben, zsiradékra helyezni,pirítani és zúzott fokhagymával megszórni,felengedni vízzel és úgy megfőzni.) Tanácsok: Én újabban locsolok rá egy kis szójaszószt is, higgyétek el megbolondítja! A receptet beküldte: ors1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |