Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarack leves recept recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5 nagyobb őszibarack
1 dl tejszin
1/2 evőkanál vaniliás puding
csipet őrölt szegfűszeg
1 kisebb db fahéj
1-2 csik citromhéja
2-3 evőkanál cukor
csipet só

Elkészítés:
Az őszibarackokat megpucoljuk, bőrét leszedjük. Annyi vizbe tegyük fel főni hogy a barackokat jól ellepje.
Rakjuk bele, fahéjat, citromhéjat, szegfőszeget, sót, cukrot, forrás után kb 5 percig főzzük.
Közben egy külön tálban, keverjük el a habtejszint a van. pudingal.

A gyümölcslevest félre húzzuk és botturmixal jól elpépesítjük. Utánna beleöntjük a tejszint, újraforraljuk, és jól lehűtve tálaljuk!


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges árpa leves » Bugonyaleves csülökkel » Sárgarépás babkrémleves » Kukorica-krémleves (vegan)
» Kunsági káposztaleves » Hüsítő sárgadinnyeleves » Nyers sóskaleves » Vöröslencse krémleves
» Alföldi húsgombócleves » Könnyű zöldséges bableves » Krumplisgombóc leves » Marhahúsleves májgombóccal
» Almaleves habgaluskával » Májgombóc – leves » Méregtelenítő leves » Zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.