Tutireceptek.hu fejléc

Őzsonka csípős-tormás majonézzel recept

Kategória:


Hozzávalók:
40 dkg őzsonka
1 tojássárgája
1 evőkanál kristálycukor
1 dkg mustár
1,5 dl olaj
ecetes torma
citromlé
snidling
őrölt fehér bors


Elkészítés:
Készítsünk majonézt a tojássárgájából, a kristálycukorból, a mustárból, csipetnyi sóból, őrölt fehér borsból és az olajból. Néhány csepp citromlevet, ízlés szerint ecetes tormát és ugyancsak ízlés szerint wasabit (japán torma) keverjünk hozzá. Finomra vágott snidlinggel ízesíthetjük még. Barna kenyérből süssünk hozzá toastot, és díszítsük színes salátalevelekkel.
Őzsonka helyett használtunk bátran más, jó minőségű füstölt sonkát is.


A receptet beküldte: almeno


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántott sajt majonézzel » Céklasaláta majonézzel » Káposztasaláta majonézzel » Padlizsánkrém majonézzel
» Gombasaláta majonézzel » Boros libapecsenye » Párolt vadkacsa » Vadas leves gazdagon
» Erdei szeletek » Szarvassült » Vadraguleves bográcsban » Mezőőr kedvence
» Olaszos-almás vadkacsamell » Szarvasszelet tejfölösen » Fokhagymás vadlibamell » Hamis vadas mártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.