Tutireceptek.hu fejléc

Pacal, ahogy én készítem recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg előfőzött marhapacal,
1 nagy fej hagyma,
4-5 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
1 zöldpaprika,
olaj,
1 ek. pirospaprika,
1 csipet őrölt kömény,
2 ek. sűrített paradicsom

Elkészítés:
Az olajat egy nagyobb lábasban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, kevergetve megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük kb. egy dl vízzel. A felkockázott paprikát és paradicsomot, valamint a sűrített paradicsomot is beletesszük, és pár percig pároljuk, hogy egy lecsós alapot kapjunk. Hozzáadjuk a pacalt, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, és lassú tűzön főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, és a leve besűrűsödjön.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brassói, ahogy én készítem » Tofu ahogy én csinálom » Véres pacal » Pacal pörkölt
» Spenót - Ahogy én csinálom » Rakott pacal camembert-rel » Káposztás pacal » Pacal brazil módra
» Csülkös pacal.... » Pizza, ahogy én készítem » Velős pacal » Gyros ahogy én csinálom...
» Pacaltokány » Csülköspacal » Szarvaspacalleves » Tiramisu ahogy én csinálom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.