Tutireceptek.hu fejléc

Pacal rántva recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg pacal
fűszerek
liszt
tojás
morzsa

Elkészítés:
A pacalt előfőzzük sóval borssal babérlevéllel,majorannával vöröshagymával fokhagymával.
Ha megfőtt tenyérnyi darabokra vádjuk.Lisztbe ,tojásba ,morzsába forgatjuk majd bő forró zsiradékban kisütjük.
Petrezselymes burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacalpörkölt kuktában » Töltött paprika rántva » Sváb pacal-lencse saláta » Kecskesajt rántva
» Pacalpörkölt » Rántott pacal » Ízes borda rántva » Pacalos káposzta
» Darált hús rántva » Göngyölt pacal » Töltött gombafejek rántva » Sonka rántva
» Rakott pacal camembert-rel » Körmös pacal » Juhtúrós halfilé rántva » Csülköspacal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.