Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Páclé öreg vadhúshoz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 dl 10%-os ecet, 1,5 l víz, 1-1 kisebb sárgarépa és petrezselyemgyökér, 1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, 1 kisebb zellergumó, 2 babérlevél, 10 szem fekete bors, 1 evõkanál só

Elkészítés:
A megtisztított zöldséget és a vöröshagymát karikákra vágom, a fokhagymát összezúzom, majd az ecetes vízbe teszem. Hozzáadom a fûszereket, felforralom és percig fõzöm. Ha a páclé kihûlt, a vadhúst beleteszem, és a recept szerint néhány napig bennehagyom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonyás szív » Balatoni töltött sertésszelet » Izes karaj » Zabpelyhes fasírt
» Citromos sertésragu » Tejfölös-gombás szűzpecsenye » Rakott csirkemell almával » A család kedvence
» Alufóliás halszelet » Fokhagymás csirkecsíkok » Lencsés darálthusi » Pikáns marhaszelet
» Tarhonyás hús » Szívpogácsa » Sajtmártásos csirke » Erdélyi tokány



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.