Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánfasírt zabpelyhes recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
800 g padlizsán
2 fej hagyma
citrombors

2 tojás
50 g zabkorpa
40 g zabpehely
10 g útifű maghéj
néhány evőkanál pomace olivaolaj/kókuszzsír

Elkészítés:
Egy teflon serpenyőben jó pirosasra lesütöm a padlizsánt a hagymával együtt , mehet rá a só és citrombors is. Bőszen kell kavargatni és magas hőfokon.
Ha kész hagyom langyosra hűlni majd elkeverem a tojással, zabpehellyel, korpával és útifüvel. Kis lepénykéket formáztam a sütőpapírral bélelt tepsire.
200 fokos előmelegített sütőbe teszem. 15-20 perc alatt kész. 15-20 db

Tanácsok:
100 gramm tápértéke:
kcal: 91.13
fehérje: 3.26
szénhidrát: 9.33
zsír: 4.42

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 91 kcal
Szénhidráttartalom: 9 gramm
Zsírtartalom: 4,5 gramm

A receptet beküldte: Sabriwna


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes-mézes őzgerinc » Körtés-zabpelyhes süti » Zabpelyhes-epersaláta » Almás-zabpelyhes cookies
» Almás, zabpelyhes muffin » Rózsa Zabpelyhese » Zabpelyhes dugisüti » Zabpelyhes szilvás lepény
» Zabpelyhes felfújt » Almás zabpelyhes süti » Zabpelyhes buci » Zabpelyhes-mandulás cookie
» Az én zabpelyhes fasírtom » Zabpelyhes almás sütemény » Csokis-zabpelyhes » Ropogós zabpelyhes bomba


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.