Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém majonézzel recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
2 nagyobb padlizsán
fél fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz

bors

Elkészítés:
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.

Tanácsok:
1 napig kell hagyni érni, akkor sokkal finomabb lesz :)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: key :)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás padlizsánkrém » Majonézes padlizsánkrém » Céklasaláta majonézzel » Padlizsánkrémem
» Avokádós padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém » Rántott sajt majonézzel » Káposztasaláta majonézzel
» Padlizsánkrém: » Padlizsánkrém piritóssal » Padlizsánkrém leves » Hagyományos padlizsánkrém
» Gombasaláta majonézzel » Joghurtos padlizsánkrém » Padlizsánkrém kimélő » Meleg Padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.