Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsánkrém piritóssal recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
2 db padlizsán
másfél deci olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 kis fej lilahagyma
csipet só,bors

Elkészítés:
A padlizsánokat a sütőben addig sütöm amig elkezd fonnyadni.Ha megsült,lehúzom a héját,kikaparom a belsejét egy tálba,összekeverem az olivaolajjal,a hagymával,fokhhagymával,sóval borssal és botmixerrel összedolgozom.
Piritóskenyérre kenve azonnal fogyasztható.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: princess7200

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szudáni padlizsánkrém » Erdélyi padlizsánkrém » Avokádópüré pirítóssal » Padlizsánkrém másként
» Eredeti padlizsánkrém » Finom padlizsánkrém » Arab padlizsánkrém » Padlizsánkrém majonézzel
» Padlizsánkrém leves » Fetás padlizsánkrém » Padlizsánkrém: » Én padlizsánkrémem
» Hagyományos padlizsánkrém » Avokádós padlizsánkrém » Meleg Padlizsánkrém » Kátya féle Padlizsánkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.