Tutireceptek.hu fejléc

Pangasiusfilé pezsgős rákraguva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 pangasiusfilé

1 kis paradicsom

10 dkg koktélrák

fél dl tejszín

fél dl pezsgő



bors

liszt

kevés olaj

Elkészítés:
A halat sózás, borsozás után lisztben megforgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát megsütjük.
Az olajból kivesszük, és melegen tartjuk.
Az olajba beletesszük a kockára vágott paradicsomot és a rákot.
Sóval, borssal, csipet cukorral ízesítjük.
Rövid hevítés után a tejszínnel és a pezsgővel összeforraljuk, és azonnal tálaljuk. Köretnek rizst és vajas főtt burgonyát ajánlok.

Tanácsok:
A ragut tetszés szerint tejből és lisztből készült habarással lehet sűríteni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pezsgős málnaüdítő » Pezsgős pulyka » Pezsgős szilvaleves » Pezsgős őszibarackleves
» Pezsgős flip » Pezsgős káposzta » Pezsgős koktél » Pezsgős-tonhalas spagetti
» Pezsgős csirke » Gyümölcsös pezsgőspohár » Pezsgőspohár » Ananászos pezsgős álom
» Pestos halfilé » Fóliában sült hal » Diós fogas » Halszoljánka serpenyőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.