Tutireceptek.hu fejléc

Panírozott libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 libamell,
7 dkg margarin,
1 db tojás,
1 evőkanál liszt,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kicsontozom, négy részre osztom, ellapítom és fűszerezem.
Lisztbe, felvert, tojásba és zsemlemorzsába mártom, majd a margarinban mindkét oldalát szép pirosra sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamell vagdalt » Gyömbéres libamell » Libamell sütőtökpürével » Töltött libamell
» Vörösboros libamell » Libamell párolt szilvával » Fokhagymás vadlibamell » Rakott pulykamell
» Kokuszos rántott csirke » Almás csirkemáj » Ropogós csirkemellfalatok » Csirke francia módra
» Libanoni csirke » Matróztál » Káposztás pacal » Húskenyér


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.