Tutireceptek.hu fejléc

Pannonhalmi legényfogó recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Bármilyen szelethús
Lilahagyma
Tojás, liszt, zsemlemorzsa


Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, a lilahagymát meghámozzuk, leheletvékony karikákra vágjuk. A húsokat félbehajtjuk, megtöltjük ízlés szerint (jó sokkal finom) lilahagymával, bepanírozzuk, és kisütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: annelly

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai Vőlegényfogó » Legényfogó sajtos perec » Legényfogó » Legényfogó linzer
» Legényfogó leves » Legényfogó talpas krumpli » Bácskai legényfogó » Legényfogó káposztaleves
» Legényfogó leves 1 » Gombás-májas rakott karaj » Fülemüle-tál » Citromos, gombás csirke
» Toledói csirke » Sonkás krumpli » Nosztalgia csirkemell » Pácolt hús Vicky módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.