Tutireceptek.hu fejléc

Paradicsomlé 2. recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
2,5 kg.érett paradicsom
2-3 zellerlevél
fél csokor petrezselyem
1 húsos zöldpaprika
1 közepes vöröshagyma
6-7 szegfûbors
késhegynyi reszelt szerecsendió
10 szem feketebors
1 kiskanál cukor

literenként késhegynyi tartósítószer

Elkészítés:
A paradicsomokat félbevágjuk,lábasba tesszük,néhányszor megkeverve fölforraljuk,majd átpaszírozzuk.Az így kapott levet a kimosott lábasba visszatöltjük,hozzáadjuk a zeller- meg petrezselyemzöldet,paprikát,hagymát,fûszereket.Kb.fél órán át fôzzük,majd leszûrjük,hozzákeverjük a tartósítószert,forrón üvegekbe töltjük.Lekötjük,szárazdunsztban hagyjuk kihûlni.


A receptet beküldte: birogaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Toszkán paradicsomleves » Erdélyi paradicsomleves » Főzés nélkül paradicsomlé » Böjti paradicsomleves
» Zsályás paradicsomleves » Egyszerű paradicsomleves » Könnyű paradicsomleves » Finom paradicsomleves
» Paradicsomleves torta » Hűsítő paradicsomlé » Tuti paradicsomleves » Narancsos paradicsomleves
» Zabpelyhes paradicsomleves » Fogyókúrás paradicsomleves » Hideg paradicsomleves » Paradicsomlé 1.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.