Tutireceptek.hu fejléc

Paraj lepény recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg paraj
6 dkg liszt
2 dl tej
2 tojás
só bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A megfőtt parajt turmixoljuk. A lisztet tejjel péppé főzzük, amikor kihűlt,hozzá keverjük a tojássárgáját, sót, borsot és a tojás felvert habját.

Ha van tükörtojássütönk abba sütjük, vagy kanalanként forró olajban kisütjük lepényenként,mind két oldalát.

Bár mihez tálalhatjuk.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplis lepények » Rákóczi túrós lepény » Tegnapi almás lepényem » Finom túrós lepény
» Flambírozott almáslepény » Mazsolás-habos lepény » Joghurtos gyorslepény » Hagymás-krumplis lepény
» Joghurtos lepényke » Mamám almás lepénye » Virslis lepénykék » Zöldséges lepény 2.
» Hagymás lepény » Doveri parajos spagetti » Gyors túrós lepény » Kukorica lepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.