Tutireceptek.hu fejléc

Parázsban sült fűszeres burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
5 közepes nagyságú burgonya
2 evőkanál őrölt pirospaprika
fél teáskanál kakukkfű
fél teáskanál rozmaring
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál só
1 teáskanál bors

Elkészítés:
A fűszereket jól összerázom, egy kiüresedett sószóróba. Burgonyákat alapos mosás után, héjával együtt 4 részre vágom, beszórom a fűszerrel mindkét felét, és összeillesztem utána mind a 4 cikket eredeti állapotába, majd becsomagolom alufóliába, beteszem őket a parázsba. 2 percenként megforgatom. Kést beleszúrva ellenőrzöm mikor sült meg a krumpli. Ha már könnyen behatol a kés, akkor elkészült. Grillezett húsok mellé kitűnő köretnek.


A receptet beküldte: Mx-3i7cp


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Francia rakott burgonya » Burgonyás sonkás muffin » Fűszeres zsemle » Görög tepsis burgonya
» Burgonyás sós teasüti » Isteni burgonyás lángos » Fűszeres sertésoldalas » Tepsis sajtos burgonyapüré
» Kelt burgonyás pogács » Fűszeres sárgarépa » Fogyókúrás burgonya » Burgonyagombóc leves 2.
» Fűszeres kávé » Burgonyás pogácsám » Rokfortos sült burgonya » Burgonyaleves(zelleres)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.