Tutireceptek.hu fejléc

Párizsi kosár recept

Kategória:
 Tojásételek

Hozzávalók:
tojás
annyi szelet párizsi, ahány darab tojás
kevés olaj

Elkészítés:
A párizsi szeletek szélét 1-2 centi mélyen bemetszük 4 helyen, és a serpenyőbe kevés olajat öntünk, belerakjuk a párizsiket. A párizsi szeletek szépen felpúposodnak (tálka formájuk lesz), megfordítod őket, hogy a túloldala is piroljon kicsit. A tojásokat feltöröd, és beleöntöd a párizsitálkákba. Állítsd takarékra a lángot, hogy a tojásfehérje szépen megsüljön, de a párizsi se égjen oda. Egy kicsit kifolyik a tojásfehérje az nem baj, csak a sárgája maradjon a kosárkában. És kész is.

Tanácsok:
Látványos tükörtojás-klón. És nem nehéz elkészíteni. Aputól tanultam:)

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: Rekus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párizsi burgonyasaláta » Padlizsán párizsiasan » Párizsis pikánssaláta » Kosárka forma receptje 2
» Lilahagymás párizsi saláta » Diós kosárkák » Párizsis melegszendvics » Tojásos kosárkák
» Sajtos kosár » Párizsis tészta » Káposztával rakott párizsi » Diós/ kókuszos kosárkák
» Párizsi kávé » Tojással rakott párizsi » Kosari » Francia hagymakosárkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.