Tutireceptek.hu fejléc

Parmezános rudak recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg liszt
5 dkg parmezán sajt
4 evőkanál hideg viz
10 dkg margarin
1 tojás sárgája/kenéshez!/
1 evőkanál oregáno
1 kávéskanál só
1 késhegynyi bors

Elkészítés:
Az alapanyagokat(a tojássárgája kivételével) összegyúrom,kinyújtom.
Derelyevágóval ujjnyi rudakra vágom,megkenem a tojássárgájával,megszórom a tetejét tetszés szerint reszelt sajttal vagy szezámmaggal.
Sütőpapirral bélelt tepsibe rakom,megsütöm.

Tanácsok:
Parmezánsajtot a tasakos,morzsolt állagút szoktam beletenni.
Lehet késsel is rudakra vágni,de a derelyeszaggatóval szebb.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: princess7200


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rudak » Parmezános burgonyapogácsa » Boros sós rudak » Parmezános-diós spagetti
» Gyors sósrudak » Parmezános csirkemell » Puha mézesrudak » Gesztenye rudak
» Finom sós rudak » Sajtos rudak (egyszerű) » Parmezános csirkemell 1. » Túrós rudak
» Sajtos rudak 2. » Raffaello-rudak » Sajtos-mákos rudak » Parmezános rántott surimi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.