Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros párolt zöldborsó » Mustban párolt karaj. » Párolt gomba » Párolt káposzta finoman
» Tejfölös párolt hagyma » Párolt tengeri hal. » Pikáns, párolt pulykaragu » Párolt felsőcomb filé
» Rakott karalábé karajjal » Almás párolt lilakáposzta » Párolt zöldségtál » Párolt mézes almás
» Magyaros karalábéleves » Túrós töltött karalábé » Tejszínes karalábéleves » Sörben párolt csülök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.