Tutireceptek.hu fejléc

Párolt mángold recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
mángoldlevél
vaj
margarin vagy olaj
fokhagyma


Elkészítés:
a mángold zöld leveleit laskákra vágom, majd a felmelegített zsiradékon a zúzott fokhagymával és ízlés szerinti sóval fedő alatt puhára párolom. Zöldköretnek nagyon finom burgonyához, petrezselymes burgonyához, rizshez. A tetejét ízlés szerint tejföllel, reszelt sajttal, bacon- vagy tarjaszeletkékkel is meghinthetjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt felsőcomb filé » Mangold felfújt » Pikáns, párolt pulykaragu » Sörben párolt csülök
» Párolt gomba » Tejfölben párolt hagyma » Párolt káposzta » Mángoldos krumplis köret
» Joghurtos párolt csirke » Tejfölös párolt hagyma » Párolt káposzta finoman » Mángold krémleves
» Párolt rizs zöldségekkel » Tejfölben párolt tojás » Mustban párolt rostélyos » Párolt alma (Update1)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.