Tutireceptek.hu fejléc

Párolt patisszon recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
0,4 kg patisszon
0,20 kg vöröshagyma
őrölt bors
zöldfűszeres fűszervarázs ízesítő
3 evőkanál margarin

Elkészítés:
A patisszont meghámozod,kimagozod és kis kockákra aprítod.A hagymát lereszeled és a patisszonnal együtt serpenyőbe teszed a margarinra.Borsozod,fűszervarázzsal megszórod és fedő alatt szinte krémszerűvé párolod.
Nem kell alá vizet tenni ,a saját leve elég a pároláshoz.

Tanácsok:
Piritóssal nagyon finom és könnyű étel pl vacsorára.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: stechner


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös párolt káposzta » Indiai párolt sertésragu » Tejfölös párolt hagyma » Párolt zöldségtál
» Kapros párolt zöldborsó » Tejszines patisszon » Párolt vegyes zöldség » Mustban párolt karaj.
» Sörös párolt káposzta » Párolt gomba » Párolt alma (Update1) » Párolt paraj foghagymásan.
» Párolt savanyúkáposzta. » Párolt felsőcomb filé » Kefirben párolt ponty » Párolt felső combfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.