Tutireceptek.hu fejléc

Párolt zöldségek garnélarákkal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Olivaolaj
2 fej voroshagyma
2 db kaliforniai paprika
1 db tojas
Paradicsom
Cukkini
Brokkoli
Repa
Fokhagyma
Citrom
Petrezselyem
Pirospaprika
Garnelarak

Elkészítés:
olivaolajon hagymat piritunk, majd a fokhagymat is hozzadjuk. A zoldsegeket kockara vagy tetszes szti darabokra vagjuk es radobjuk, ha megpuhultk hozzadunk egy felvert tojast ra. Fuszerezzuk folyamatosan. A rakot epp csak atforgatjuk rajta (az elokeszitett kevesebb munkat igenyel :)

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Párolt zellerkrém » Párolt zöldségtál » Párolt savanyúkáposzta. » Libanoni töltött zöldségek
» Párolt csirkemell » Párolt kelbimbó » Rakott zöldségek » Párolt káposzta gombával
» Párolt vörös káposzta » Párolt vadkacsa » Joghurtos párolt csirke » Csőben sült zöldségek 2.
» Serpenyős zöldségek » Keményítőnapi zöldségek » Almás párolt lilakáposzta » Tejfölben párolt tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.