Tutireceptek.hu fejléc

Patiszonos halfasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
* 30dkg lebőrözött,ledarált halhús
* 30dkg zsenge lereszelt patiszon
* 2db tojás
* zsemlemorzsa
* só,bors,olaj

Elkészítés:
A ledarált halhúst összekeverjük a lereszelt,kinyomkodott patiszonnal,a tojásokkal,két marék zsemlemorzsával és sóval borssal.Az alaposan összedolgozott masszából gombócokat formálunk,zsemlemorzsába megforgatjuk őket,Majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Párolt zöldséggekkel kínáljuk.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bergeni halfasírt » Currys halfasírt » Patiszonos szárnyasragu » Tepsis halfasírt
» Halfasírt golyócskák » Tonhalfasírt » Szójahamburger » Rakott alma
» Csicsóka fasírt » Sült zöldségek » Zöldborsós camembert krém » Krémes sült spenót
» Tofu molnárné módra » Tejszínes karalábé sajttal » Humusz egyszerűen » Az én zabpelyhes fasírtom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.