Tutireceptek.hu fejléc

Pehelykönnyü forgácsfánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1/2 kgr liszt
1 tojás
csipetnyi só
fél cs sütőpor
1 vaniliás cukor
reszelt citrom vagy narancshéj
porcukor izlés szerint
kevés tejföl vagy tej
olaj a sütéshez
zsiradék nem kell bele

Elkészítés:
összegyurjuk ,kisodorjuk kb fél centi vastagra,derejemetélővel vagy késsel tenyérnyi darabokra vagdaljuk és a közepét két helyen bevágjuk,egy kis pihenés után picit megnyujtjuk és az olajban kisütjük.vaniliás porcukorral meghintjük,hólyagos és könnyü,gusztusos és finom lesz,savanykás lekvárral vagy főzött csokipudinggal tálaljuk.Gyorsan elkészül.


A receptet beküldte: yrisz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pehelykönnyű kuglóf U1 » Pehelykönnyü turos pite » Pehelykönnyű túrós » Forgácsfánk
» Pehelykönnyű túróspite » Zuccinis palacsinta » Habos rakottas » Lángos, mint a piacon
» Pupusas házi töltelékkel » Sajtkrémes-gombás levél » Grízsmarni » Lángos Ibitől
» Santa Lucia spagetti » Csupa zöld metélt » Sonkás-szalámis spagetti » Juhtúrós palacsinta


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.