Tutireceptek.hu fejléc

Pehelykönnyü forgácsfánk recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1/2 kgr liszt
1 tojás
csipetnyi só
fél cs sütőpor
1 vaniliás cukor
reszelt citrom vagy narancshéj
porcukor izlés szerint
kevés tejföl vagy tej
olaj a sütéshez
zsiradék nem kell bele

Elkészítés:
összegyurjuk gyegére ,kisodorjuk kb fél centi vastagra,derejemetélővel vagy késsel tenyérnyi darabokra vagdaljuk és a közepét hossan két helyen bevágjuk,egy kis pihenés után picit megnyujtjuk és az olajban kisütjük.vaniliás porcukorral meghintjük,hólyagos és könnyü,gusztusos és finom lesz,savanykás lekvárral vagy főzött csokipudinggal tálaljuk.Gyorsan elkészül.


A receptet beküldte: yrisz

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pehelykönnyű túrós » Pehelykönnyü turos pite » Forgácsfánk » Pehelykönnyű kuglóf U1
» Pehelykönnyű túróspite » Brokkolis Orecchiette » Édes csiga » Hűtős lángos
» Gombás palacsinta/tészta » Finom Aranygaluska » Knédli (tejjel) » Rokfortos-csirkés spagetti
» Fluta a Value-ből » Szalonnás torta » Tengerész spagetti » Mazsolás túrós tészta


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.