Tutireceptek.hu fejléc

Pékpecsenye recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
15dkg füstólt húsos szalonna
1kg burgonya
3 fej hagyma
1/2 kg sertés comb
2 dl fehérbor
só,őrölt fehér bors

Elkészítés:
A hagymát,burgonyát megpucoljuk,majd karikákra vágjuk.
A sertés combot apró kockára vágjuk
Tűzálló edényt kibélelünk szalonnával,majd sor burgonya,só,bors,hagyma,apróra vágott hús,ismételni mig minden elfogy.
Akkor a legjobb ha szalonna csak alul és legfelül kerül.Mikor ez meg van ráöntjük a bort és elő melegitett sütőben készre pároljuk,

Tanácsok:
Csak addig van dolog vele mig össze rakod,a hústól függően 30-40 perc alatt megvan.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Germana


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csőben sült lencse » Az én töltöttkáposztám » Sólet Ági módra » Zsemlében sült finomság
» Csirkés-gombás kavarodás » Kínai csirkés üvegtészta » Hússal rakott lencse » Lecsós bab
» Gombás padlizsán » Magyaros egytál » Új Nokedlis lecsó » Spagetti-torta
» Karfiolos-sonkás pulykamell » Tojásos, sajtos egytál » Tojásmártás kolbásszal » Csírás galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.