Tutireceptek.hu fejléc

Perdülős túrófánk recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg. túró
25 dkg. liszt
1 kis pohár tejföl
1 evőkanál cukor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 csomag vaniliás cukor
1 csipet só
2 db. tojás
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hozzávalókat jól össze keverjük, bő olajban, evőkanállal szaggatva kisütjük.

Tanácsok:
Kellően bő olajban sütjük, megfordúlnak magultól a fánkok.
Melegen és hidegen is nagyon finom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cserebogár8


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrófánk (Update1) » Bálint-napi túrófánkok » Túrófánk tünkány módra » A legjobb túrófánk
» Túrófánk » Erdélyi túrófánk » Málnakrémes túrófánk » Túrófánk Pálma módra
» Túrófánk finoman » Túrófánk andland módra » Edit-túrófánk » Kevert túrófánk
» Túrófánk másként » Egyszerű túrófánk » Sütőben sült túrófánk » Túrófánk sütőben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.