Tutireceptek.hu fejléc

Pesto genovese - egyszerűen recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
4 dkg friss bazsalikomlevél
2 dkg frissen reszelt(!) parmezán
2 dkg fenyőmag
1 nagy gerezd fokhagyma
0,3 deci extra szűz olívaolaj
só és frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:
Magasfalú edényben botmixerrel pépesre aprítjuk vagy hagyományos márványmozsárban összetörjük a hozzávalókat.


A receptet beküldte: Pné Veronika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszgolyó egyszerűen » Négerkocka egyszerűen » Reszelt túrós egyszerűen » Kovászos kenyér egyszerűen
» Banános muffin egyszerűen » Sajtsaláta egyszerűen » Csöröge fánk egyszerűen » Körömpörkölt egyszerűen
» Gyümölcskenyér egyszerűen » Pavlova torta egyszerűen » Püspökkenyér egyszerűen » Medvehagymás pesto
» Knédli egyszerűen » Piskóta egyszerűen » Sült karfiol egyszerűen » Túrógombóc egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.