Tutireceptek.hu fejléc

Petrezselymes tonhal (lazac) recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Tonhal vagy lazac,
(olíva)olaj,
vaj,
tengeri só,
fokhagyma,
petrezselyem,
citromlé,
pirosarany

Elkészítés:
A halat felszeleteljük, meglocsoljuk citromlével, besózzuk. Minden halszelethez megolajozunk egy alufóliát, rátesszük a halat, megszórjuk törtfokhagymával,apróra vágott petrezselyemmel, vajdarabkákkal, piros arannyal díszítjük.
A fóliák végeit összenyomjuk.
Forró sütőben kb. 30 percig sütjük.

Tanácsok:
Vajon párolt vegyeszöldséggel kínáljuk.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: kiss67


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas-zelleres krém » Újhagymás tonhalkrém » Tonhalas tésztasaláta » Brokkolis lazac
» Rizses tonhalsaláta » Tonhalas spagetti » Alufóliában sült lazac » Tonhal parmezánnal
» Lazackrémes szendvics » Tonhalsaláta » Tonhalkrém » Lazacos palacsinta
» Lazacos rakott burgonya » Tonhalkrémes szendvics » Tonhal sajttal és gombával » Vadlazac ragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.