Tutireceptek.hu fejléc

Piemonti csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-6 db egész csirkecomb,
2 evőkanál oliva olaj,
fél kg paradicsom,
egy fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
babérlevél,
rozmaring ágacska,
só,
bors.

Elkészítés:
Az olívaolajon párold meg az összevágott vöröshagymát, utána tedd bele a zúzott fokhagymákat, kicsit forgasd át, majd tedd rá csirkecombokat (ha fogyókúrázol bőrözd le előtte). Sózd, borsozd, dobd rá a babért és a rozmaringot, majd az összevágott paradicsomot. Főzd puhára. Szedd ki a húsokat, és a mártást paszírozás után öntsd rá.
Tálalás: csőtésztával, kis reszelt sajttal. Fogyókúra esetén edd köret nélkül, kis olivaolajos,citromos salátával, uborkával.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolileves csirkemájjal » Meggyes csirke » Velővel töltött csirke » Csirkemáj szalonnában
» Tejfölös csirkepaprikás » Tanyasi rakott csirke » Gyömbéres csirkecomb » Vietnami csirkesaláta
» Körtés-kéksajtos csirke » Csirkehús saláta » Csokoládés csirke » Borsos csirke
» Marokkói csirkeleves » Csirkeragu sajttésztában » Sajtos csirke római tálba » Francia csirke citromosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.