Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
1 közepes fej vöröshagyma,
görög fűszerkeverék.

Elkészítés:
Az egész csirkemájakat teflon serpenyőben kb. annyi hideg olajba helyezem, hogy félig ellepje. A hagymát vékonyan felszelem, és a máj közé rakom úgy, hogy lehetőleg az olaj ellepje. Mindenképpen jól záró fedővel le kell fedni, mert előfordulhat, hogy pattogni fog az olaj. És így, minden fűszerezés nélkül kis lángon főzni kezdem. Kb. 10 perc elteltével a gázról levéve, megforgatom a májakat, aztán megszórom a görög fűszerkeverékkel. Aztán szinten lefedve készre sütöm, kb. 15 percig. Ezután gyengén megsózom. Köretnek nagyon finom hozzá a hasábburgonya, majonézes kukorica vagy görög saláta.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns sonkasaláta » Pikáns sajtmártás » Kati csirkemája » Csirkemájas Palacsinta
» Párizsis pikánssaláta » Rakott csirkemáj » Csirkemáj grillsütőben » Tölcséres csirkemáj
» Pikáns csirkecomb. » Római csirkemáj » Pikáns sonkatekercs » Pikáns gyömbéres csirke
» Pikáns sajtos lángos » Pikáns egytálétel » Csirkemájkrém házilag » Pikáns húsos palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.