Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 piros kaliforniai paprika
50 dkg paradicsom (lehet koktélparadicsom vagy konzerv is)
1 hagyma
őrölt fehérbors
tejszín
olaj

Elkészítés:
A paprikát és paradicsomot összedarabolom, a hagymát apróra vágom, olajon 15 percig puhítom, majd felöntöm vízzel (húslevessel is lehet). Ízesítem sóval, borssal, és 20 percig főzöm. A kész levest összeturmixolom, hogy krémes állagot kapjon, majd kevés tejszínt adok hozzá. Díszítésként még kevés tejszínt kiskanállal csigavonalban a tetejére csepegtetem, és fokhagymás pirítóssal vagy olvasztott sajtos ciabatta szeletekkel tálalom.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: RLindi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi csirke raguleves » Őszibarack leves » Vegyes gyümölcsleves » Gyöngytyúkleves
» Vadraguleves cipóban » Tavaszi leves » Vőlegényleves » Sárgarépa leves
» Karfiolkrémleves » Pikáns metélt » Savanyú malacleves » Májgombóc (levesbetét)
» Raguleves ( 4 személyre) » Gyors leves » Frankfurti leves II. » Káposztaleves vislivel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.