Tutireceptek.hu fejléc

Pirított báránymáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tisztított báránymáj
2 ek liszt
1/2 mk törött bors
1 mk só
1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
olaj
1/2 citrom leve

Elkészítés:
A májat vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a lisztet, törött borsot, sót, petrezselymet. Mártsuk bele a májszeleteket. Forró olajban süssük 2-3 percig. Rakjuk melegített tálra, és csavarjuk rá a citromlevet.
Rizibizivel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított tükörtojás » Anna pirított mája » Pirított puliszka-galuskák » Zöldséges pirított csirke
» Fűszeres pírított aprótök » Pirított csirke gombával » Jávai piritott zölgség » Pirított zsemlekocka
» Pirított tarhonya leves » Pirított csirke » Kínai pirított tészta » Pirított fokhagymás saláta
» Pirított karamellás dió » Pirított burgonya » Pirított máj » Olasz pirított zöldségek


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.