Tutireceptek.hu fejléc

Pirított báránymáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tisztított báránymáj
2 ek liszt
1/2 mk törött bors
1 mk só
1 ek finomra vágott petrezselyemzöld
olaj
1/2 citrom leve

Elkészítés:
A májat vágjuk vékony szeletekre.
Keverjük össze a lisztet, törött borsot, sót, petrezselymet. Mártsuk bele a májszeleteket. Forró olajban süssük 2-3 percig. Rakjuk melegített tálra, és csavarjuk rá a citromlevet.
Rizibizivel tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított burgonya » Pirított csirke » Pirított karamellás dió » Piritott gombás spárga
» Pirított gríz » Piritott dara leves » Fűszeres pírított aprótök » Anna pirított mája
» Pirított tarhonya leves » Olasz pirított zöldségek » Pirított zsemlekocka » Kínai pirított tészta
» Pirított csirke gombával » Jávai piritott zölgség » Pirított fokhagymás saláta » Pirított mogyorótorta


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.