| Pirított máj receptEgytálételek Hozzávalók: 4adaghoz: 50dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is) 1db közepes fej hagyma 2dl tejföl só majoranna bors pirospaprika olíva olaj Elkészítés: A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majorannázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel. Tanácsok: Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legeslegvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszel, akkor kemény lesz a máj. Update:1, kivéve, ha libamájból készül! (A megadott kalória-, ch-, és zsírtartalom 4adagra értendő. A fehérjeérték:100g/4adag ) Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 1102 kcal Szénhidráttartalom: 32 gramm Zsírtartalom: 60 gramm A receptet beküldte: zse pi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |