Tutireceptek.hu fejléc

Pirított tarhonya leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
-10 dkg házi tarhonya,
-só, bors,
--kis fej zeller,
-ételízesítő
-kevéske liszt,
-pirospaprika,

Elkészítés:
Kis olajon a tarhonyát , és a nagyon apró kockára vágott zellert megpirítom. Pár perc múlva megszórom egy kis liszttel,pirospaprikával. Ízlés szerint sózom, borsozom, és egy kis Delikátot teszek bele. Felengedem vízzel és készre főzöm.

Tanácsok:
Aki nem szereti a zellert, az csak a tarhonyát készítse el, de akkor kicsit több tarhonya kell.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: gyöngyike66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» A legfinomabb bableves » Friss gombaleves » Joghurtos málnaleves » Brokkolikrém- leves
» Pikáns raguleves » Szegedi tarhonyafőzelék » Rizses málnaleves » Sajtleves hideg napokra...
» Mézes gyümölcskrémleves » Őszibarack leves másként » Francia hagymaleves 1 » Sütõtök leves
» Meleg rumos meggyleves » Fejtettbab leves » Tavaszi raguleves » Tárkonyos bárányleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.