Tutireceptek.hu fejléc

Pirított zsemlekocka recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db zsemle, 1 ek zsír

Elkészítés:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy
evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran
kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is
- szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított puliszka-galuskák » Pirított máj » Kínai pirított tészta » Pirított csirke
» Pirított báránymáj » Pirított fokhagymás saláta » Olasz pirított zöldségek » Zöldséges pirított csirke
» Pirított tarhonya leves » Piritott dara leves » Piritott gombás spárga » Jávai piritott zölgség
» Anna pirított mája » Pirított gríz » Pirított mogyorótorta » Pirított csirke gombával


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2015, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.