Tutireceptek.hu fejléc

Pirított zsemlekocka recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db zsemle, 1 ek zsír

Elkészítés:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy
evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran
kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is
- szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított puliszka-galuskák » Pirított csirke » Pirított tükörtojás » Pirított gríz
» Pirított báránymáj » Fűszeres pírított aprótök » Anna pirított mája » Piritott gombás spárga
» Olasz pirított zöldségek » Pirított fokhagymás saláta » Pirított csirke gombával » Pirított máj
» Pirított burgonya » Pirított karamellás dió » Pirított tarhonya leves » Piritott dara leves


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.