Tutireceptek.hu fejléc

Pirított zsemlekocka recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db zsemle, 1 ek zsír

Elkészítés:
Két zsemlét előbb szeletekre, majd csíkokra, végül kis kockákra vágunk. Egy
evőkanál zsírt megforrósítunk, és a zsemlekockákat beleforgatva, gyakran
kevergetve rózsaszínűre pirítjuk. A zsemlekockát piríthatjuk zsiradék nélkül is
- szárazon - a sütőben gyakori forgatás, keverés közben.


A receptet beküldte: moncsicsi83

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított csirke » Kaporleves zsemlekockákkal » Piritott dara leves » Pirított gríz
» Pirított tükörtojás » Pirított karamellás dió » Zöldséges pirított csirke » Olasz pirított zöldségek
» Fűszeres pírított aprótök » Pirított báránymáj » Pirított mogyorótorta » Pirított máj
» Pirított burgonya » Zsemlekockás őrület » Pirított tarhonya leves » Pirított csirke gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.