Tutireceptek.hu fejléc

Piros krémsajt recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 krémsajt
5 dkg vaj
2 ek paradicsompüré
1 kis fej hagyma
1 cikk fokhagyma

bors
kevés mustár

Elkészítés:
A krémsajtot összekeverjük a vajjal, paradicsompürével, reszelt vöröshagymával, átpaszírozott fokhagymával, sóval, borssal és egy mokkáskanálnyi mustárral.
Kenyérre kenjük és fogyasztjuk.

Tanácsok:
Különböző ízesítésű krémsajtokkal isteni ízeket érhetünk el.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós-krémsajtos felfújt » Piroska » Olasz krémsajtleves » Sonkás-krémsajtos kiflik
» Lazactatár krémsajttal » B2 vitamin piros szőlővel » Piroski » Zöldmetélt piros raguval
» Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos csirkemell » Krémsajtos sütemény » Krémsajtlepény kékszőlővel
» Piros-fehér-zöld rizottó » Krémsajt pástétom » Csípős krémsajt tésztára » Hagymás krémsajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.